İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz hizmet

Türkiye

Türkiye’nin dünyaya açılan en büyük kapısı İstanbul Havalimanı’nda yeni bir hizmet başlatıldı.

Türkiye’nin dünyaya açılan en büyük kapısı İstanbul Havalimanı’nda yeni bir hizmet başlatıldı. Sık sık pahalı olmasından dolayı şikayetçi olunan havalimanında bu kez hizmetten ücretsiz faydalanılabilecek.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin tarafından yapılan duyurulan hizmetle 0-6 yaş arasında çocuğu olan yolcular ücretsiz olarak bebek arabası kullanabilecek.

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin söz konusu hizmeti şu şekilde duyurdu:

“Yolcu dostu DHMİ, yenilikçi uygulamalara devam ediyor!

Havalimanlarımızda hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara ilaveten; bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara uçuş önceliği sağlanıyor.

Bu kapsamda İstanbul Havalimanı’nı kullanan bebekli misafirlerimiz 0-6 yaş bebek araçlarını giden yolcu katında pasaport geçişinden boarding kapısına, gelen yolcu katında ise bagaj alım alanına kadar ücretsiz bir şekilde kullanabilirler.

#DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor!”

Kaynak

Makaleyi değerlendir
Gezebildiğin Kadar
Yorum ekle